Werken

Kantoorpanden, bedrijfshallen of ander zakelijk onroerend goed? Sylva Bouw is de partner die u zoekt. Wij denken vanaf het prilste stadium actief mee en zien elk project als onderdeel van een duurzame klantrelatie.

Bij het nieuw  bouwen van zakelijk onroerend goed kunnen wij u over het hele traject van dienst zijn, vanaf de selectie van de locatie en de aankoop van de grond tot en met de fase van exploitatie, onderhoud en beheer. Wij hebben de ervaring en gedrevenheid om uw specifieke vraag te vertalen in huisvesting die precies past. Met absolute helderheid over de kosten, ook op de langere termijn, én de zekerheid dat aan alle wetten, regels en randvoorwaarden wordt voldaan.

Verbouwen zonder verstoren

Uiteraard verzorgt Sylva Bouw ook interne verbouwingen en onderhoudsprojecten. Wij kunnen ons goed verplaatsen in de problematiek van specifieke (al dan niet complexe) omgevingen. En we denken van alle kanten mee om te komen tot een uitvoering waarbij uw bedrijfsproces zo min mogelijk wordt verstoord.

Onze activiteiten op het gebied van Werken

  • Nieuwbouw − kantoorpanden, bedrijfshallen en alle andere denkbare vormen van bedrijfsmatig vastgoed.
  • Verbouw en renovatie − vakwerk van revitalisering tot renovatie, waarbij interne verbouwingen van kantoorpanden of werkplaatsen met een bijzondere functie als een specialisme mag worden beschouwd.
  • Onderhoud − onderhoud en reparatie, desgewenst gepland over een langere periode met heldere kostenopgave.