Onderwijs

Voor een bouwbedrijf is het onderwijs een wereld op zich. Bij Sylva Bouw weten we wat er in die wereld speelt. Alleen al op grond van onze ervaring zijn wij bij uitstek de partij die aan alle specifieke eisen kan voldoen.

Sylva Bouw heeft in het onderwijs de meest uiteenlopende projecten uitgevoerd, zowel nieuwbouw als renovatie en verbouw. Wij hebben ruime ervaring op alle niveaus, van basisschool tot universiteit. We kennen de specifieke problematiek van allerlei ruimtes, zoals klaslokalen, collegezalen, practicumlokalen, laboratoria, gymzalen en andere sportaccommodaties. Er is geen vraagstuk te bedenken of we zijn het al eens tegengekomen en hebben er een oplossing voor bedacht.

Inlevingsvermogen

Ons blijvende succes in de onderwijsmarkt is mede te danken aan het feit dat wij de kunst verstaan ons te verplaatsen in onze opdrachtgevers en hun wensen. Ons inlevingsvermogen, gekoppeld aan onze ervaring, stelt ons in staat in elke situatie precies de juiste oplossingen aan te dragen. Door heldere communicatie worden deze oplossingen vervolgens ook efficiënt en effectief gepland en gerealiseerd.

Onze activiteiten op het gebied van Onderwijs

  • Nieuwbouw − schoolgebouwen, campusaccommodaties, kinderdagverblijven, sportzalen etc.
  • Verbouw en renovatie − van aanpassing, verbetering en uitbreiding van bestaande onderwijsgebouwen tot ingrijpende renovatieprojecten.
  • Onderhoud − onderhoud en reparatie, desgewenst gepland over een langere periode met heldere kostenopgave.