Bouwzaken Nederland

Bent u op zoek naar een professionele partner voor tijdig onderhoud en snelle service bij onverwachte problemen voor uw bedrijfspand? Heeft u kleine of grotere klussen in en rondom uw huis die u zelf niet kunt verrichten of waar u niet aan toekomt? Bouwzaken Nederland verzekert u een snelle, kwalitatieve en flexibele dienstverlening bij calamiteiten, het opstellen en uitvoeren van onderhoudsplannen, verlenen van bouwkundig advies en het oplossen van acute problemen. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken en garanderen u na melding van een calamiteit binnen één uur aanwezig te zijn.

Landelijke dekking

Bouwzaken Nederland bestaat uit een samenwerkingsverband circa 20  gerenommeerde bouwbedrijven die hun expertise, kracht en vakmanschap hebben gebundeld. De aangesloten bedrijven zijn verspreid over geheel Nederland, zodat u in elke regio verzekerd bent van een persoonlijke en snelle aanpak.

Enkele belangrijke kenmerken van Bouwzaken Nederland:
• 24 uur per dag direct beschikbaar
• Altijd bereikbaar via meldkamer
• Goede calamiteitenservice
• Landelijke dekking
• Eenduidige prijzen, leveringsvoorwaarden en kwaliteit

Strategisch onderhoud

Bouwzaken Nederland werkt voor grote vastgoed beheerders en organisaties met regionale of landelijke dekking. Sylva Bouw is partner in strategisch en preventief onderhoud, want overal in Nederland worden uniforme kwaliteitsnormen gehanteerd.

Bouwzaken Online

Ons webportal Bouwzaken Online stelt u in staat om uw panden beter en efficiënter op afstand én online te beheren. Met een persoonlijke code heeft u toegang tot alle relevante informatie met betrekking tot de staat van onderhoud, klachten van gebruikers, noodreparaties en zelfs foto’s, tekeningen en meetgegevens.

U kunt dus op elk gewenst moment beschikken over de meest actuele informatie rondom uw panden, terwijl de dagelijkse zorg voor het onderhoud bij ons ligt.

Heeft u interesse in de mogelijkheden die Bouwzaken Nederland voor u te bieden heeft of wilt u graag meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.