Onderhoud en beheer

Sylva Bouw  ziet professioneel Onderhoud & Beheer als een bijna onmisbaar instrument om duurzame klantrelaties te realiseren. Het feit dat wij beschikken over een eigen timmerfabriek en materieeldienst maakt ons op dit gebied extra slagvaardig. 

Compleet in beheer

Voor meerdere van onze opdrachtgevers verzorgen wij zowel gepland als niet-gepland onderhoud, al dan niet op basis van raamcontracten. Daarbij kunnen we zelfs het complete beheer op ons nemen. Voor planmatig onderhoud kunnen we een meerjarenonderhoudsplanning opstellen, indien gewenst op basis van NEN 2767. Ook adviseren wij u graag over de mogelijkheden op het gebied van Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO).

Eén aanspreekpunt

Van kleine reparaties tot groot onderhoud en renovatie: bij Sylva Bouw heeft u één aanspreekpunt, ook voor zaken die buiten onze kernactiviteiten vallen. Wij pakken elke opdracht centraal op en zetten hem uit naar eigen medewerkers of onderaannemers die dezelfde hoge standaard van afhandeling hanteren als wij. Bij correctief onderhoud worden opnames ter plaatse uitgevoerd en gaan we niet op zoek naar de duurste maar wel naar de beste oplossing.

onderhoudsylvabouw0087Ervaren allrounders

Onze servicemedewerkers zijn stuk voor stuk ervaren allrounders met goede communicatieve vaardigheden. Zij weten hoe belangrijk het is om hun werkzaamheden goed te overleggen met de opdrachtgever en zijn gewend altijd oplossingsgericht te werken. Voor spoedmeldingen is onze servicedienst 24 uur per dag bereikbaar.

Onze activiteiten op het gebied van Onderhoud & Beheer

  • Onderhoud − planmatig, correctief (klachtenonderhoud) en storingsonderhoud (spoedmeldingen).
  • Beheer − (periodieke) technische beoordeling vastgoed, meerjarenonderhoudsplanning, NEN 2767 Conditiemeting, RGVO.

Enkele opdrachtgevers waar wij contractmatig Onderhoud en Beheer voor uitvoeren zijn:


img_logo_nieuw2

De Twentse Zorgcentra

1346441623-logo-brandweer-twente

Medisch Spectrum Twente